welkom | werkwijze | aanbod | ervaringen | contact
koersonderzoek | sollicitatiebegeleiding | studiekeuzebegeleiding
aanbod
koersonderzoek
Het is vele malen effectiever om het gewenste te bevrijden, dan het ongewenste te bestrijden.
Tineke Liefhebber
Voor veel mensen vormt werk een belangrijk onderdeel van hun leven. Als het werk meer energie kost dan dat het oplevert, dan brand je op. Met als gevolg een gevoel van ontevredenheid, verlies van motivatie en energie.

Heb je het gevoel vast te lopen in je werk of het idee dat er iets moet veranderen? Geen zin om de rest van je carrière hetzelfde werk te blijven doen, maar ook niet direct een beeld welke kant je dan wel op wilt en of er eigenlijk wel mogelijkheden zijn?

In deze situaties is het goed om jezelf een periode van reflectie te gunnen en een koersonderzoek te doen.

Dit proces heeft over het algemeen ook een positieve invloed op je persoonlijke ontwikkeling.

In 6 gesprekken word je gestimuleerd bij het vormgeven van je loopbaan. Samen kijken we naar wie je bent en wat jouw specifieke kwaliteiten en belemmeringen zijn. Zelfsturing staat hierbij centraal. De tweewekelijkse gesprekken duren gemiddeld 1 ½ uur. Tussendoor ga je aan de slag met opdrachten die zijn afgestemd op je persoonlijke situatie.

De uitkomst van het koersonderzoek is een helder en concreet beeld van het soort werk of de loopbaanswitch die past bij jouw talenten, drijfveren en mogelijkheden. Door het opgebouwde zelfinzicht kun je met zelfvertrouwen in beweging komen om jouw eigen koers te realiseren.

Is je interesse gewekt? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek.
Het is mogelijk de afspraken in de avonduren of op zaterdag te plannen.
disclaimer | © 2019 JouwEigenKoers.nl