welkom | werkwijze | aanbod | ervaringen | contact
koersonderzoek | sollicitatiebegeleiding | studiekeuzebegeleiding
aanbod
studiekeuzebegeleiding
Beroep met toekomst: futuroloog.
Kamagurka
“Welke studie past het beste bij mijn interesses, karakter, talenten, drijfveren en ambities, zodat ik daarmee een leuke en succesvolle loopbaan tegemoet zie?”.

Het kiezen van een opleiding die bij je past vraagt tijd en inzet. De begeleiding, die de school biedt tijdens het keuze proces, is niet voor iedereen voldoende. Vaak blijkt op de vervolgopleiding dat de verwachtingen niet kloppen met de werkelijkheid. Er zal dan een andere studie gekozen moeten worden. Tijdens het studiekeuzetraject stel ik jou centraal, en niet de te kiezen studies. Daarnaast vergroot je door dit traject je zelfkennis, die van onschatbare waarde is bij het maken van toekomstige keuzes op werk- en of privévlak.

Een studiekeuzetraject vormt een aanvulling op je eigen zoektocht. Samen ontdekken we waar je goed in bent, welke onderwerpen je boeien en wat je raakt. Je krijgt inzicht in wat je belemmert en waarom je vastloopt. Op deze manier werk je heel doelbewust toe naar het maken van een keuze die bij jou past.
De totale duur van het traject hangt volledig af van jou, hoe lang jij nodig hebt voor de oriëntatie en welke keuzes je uiteindelijk maakt.

Is je interesse gewekt? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek.
Het is mogelijk de afspraken in de avonduren of op zaterdag te plannen.

Tarieven studiekeuzebegeleiding.

Jouw Eigen Koers was voorheen aangesloten bij
StudieKeuze Nederland,
Vereniging van onafhankelijke en zelfstandig gevestigde studiekeuzecoaches,
www.studiekeuzenederland.nl.

 
disclaimer | © 2019 JouwEigenKoers.nl