welkom | werkwijze | aanbod | ervaringen | contact
visie | over mij
welkom
over mij
Er is geen mooiere koers dan je eigen koers.
Hein Pouw, directeur Vitae
Annet Daamen (1964)
Mijn loopbaan bestrijkt 30 jaar werk- en leerervaring binnen een breed scala aan werkgevers, profit en non-profit, in diverse functies waaronder die van office manager en personeelsadviseur. Daarnaast ben ik professioneel opgeleid tot Loopbaanadviseur en heb ik begin 2013 de nieuwe opleiding CPP1 Loopbaankunde op de Open Universiteit met een positief resultaat afgerond.


Mijn passie is het begeleiden en coachen van mensen op belangrijke momenten bij het proces van beroeps- en studiekeuze. ”Ik werk graag met mensen en wil een bijdrage leveren aan hun persoonlijke ontwikkeling en ze uitdagen hun eigen pad te kiezen”.

Van nature bezit ik veel sociale empathie, kan ik mensen goed aanvoelen en me een reëel beeld vormen van hun belevingswereld, heb ik een motiverende en stimulerende houding en beschik ik over de competenties sensitiviteit, authenticiteit en integriteit.

Verder is mijn karakter spontaan, open en enthousiast, ben ik zeer betrokken bij mensen en loyaal ten opzichte van werk, is mijn werkhouding proactief, accuraat, servicegericht, doelgericht, efficiënt en flexibel, noemen anderen mij een echte netwerker en een organisator pur sang, heb ik een voorliefde voor de Nederlandse taal en helpen yoga, bezoek aan filmhuis en lezen mij om op tijd te ontspannen.
 

disclaimer | © 2019 JouwEigenKoers.nl